Kažinić Kreho, Lejla: Antiaging prehrana

Autor: Kažinić Kreho, Lejla
Šifra: 1066-18-1
Izdavač: Školska knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 2018

Puna knjižarska cijena: 169,00 kn

Naša cijena

110,50 kn
130,00 kn

Vaša ušteda: 58,50 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 18.,50 x 25,50 cm.
Opseg: 185 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: kao nova.

O knjizi:

Sve što ste htjeli i sve što trebate znati o prehrani uz koju ćete dulje ostati mladi i zdravi sadržava knjiga Antiaging prehrana autorice dr. Lejle Kažinić Kreho, nutricionistice s međunarodnim ugledom.

Knjiga je pisana jednostavnim i razumljivim jezikom, a razotkriva mnoge manje poznate činjenice o prehrani. Dr. Kažinić Kreho detaljno piše o alkalnoj i bezglutenskoj prehrani, a posebno poglavlje posvećuje šećeru, koji su znanstvenici prozvali tihim »slatkim« ubojicom. Razotkriva i mitove o mesu, mlijeku i jajima, a otkriva i koje namirnice tope mast, a unosom kojih se brzo stvara osjećaj sitosti.

U drugom dijelu knjige dr. Kažinić Kreho donosi 30 recepata za sedmodnevni alkalni antiaging dijetetski program (po danima), 15 recepata za savršen i mladolik ten, kosu, mladenačku cirkulaciju te prijedloge za prehranu kojom ćete pobijediti stres, riješiti se hiperpigmentacije, akni i sl. Donosi i prijedloge jelovnika za prehranu bez glutena, mlijeka i dodanog šećera. U knjizi ćete pronaći i pregršt savjeta i preporuka koji će vam pomoći da dulje ostanete zdravi i mladi.Pogledajte sve od autora: Kažinić Kreho, Lejla
Pogledajte sve od nakladnika: Školska knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno