Townsend, Sue: Adrian Mole i nemoćne godine

Autor: Townsend, Sue
Šifra: 1152-17-35
Izdavač: Mozaik knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 2010

Puna knjižarska cijena: 119,00 kn

Naša cijena

68,00 kn
85,00 kn

Vaša ušteda: 51,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 13,50 x 21,50 cm.
Opseg: 318 stranica.
Uvez: meki, plastificirani; s preklopom.
Stanje knjige: odlično; nedostaje predlist.

Prevela: Mirna Čubranić.

O knjizi:


Danas Adrian Mole ima trideset i devet godina i jednu četvrtinu. I život mu je najblaže rečeno – jadan… A i na pragu je muškog klimaksa, najblaže rečeno. Budući da nije mogao plaćati hipoteku na stan uz rijeku, račune kreditne kartice i kartica trgovačkih lanaca, bio je primoran preseliti u turobni dio seoskog Leicestershirea, tik uz selo Mangold Parva, i živjeti u preuređenom svinjcu, vrata uz vrata sa svojim roditeljima.

Adrianova profinjena i zanosna supruga Daisy mrzi selo. Oboje su svjesni da je iz njihovoga braka nestala strast, ali ni on ni ona ne znaju kako ponovno potaknuti plam. Povrh svega, Adrian noću pet puta ustaje iz kreveta mokriti, a ima i druge zabrinjavajuće simptome zbog kojih posumnja na probleme s prostatom.

I dok se Adrianove brige množe, pripiti telefonski poziv njegovoj staroj simpatiji dr. Pandori Braithwaite, parlamentarnoj zastupnici i nižoj ministrici u Ministarstvu vanjskih poslova (u kojemu je njezin tečan mandarinski od koristi), budi sjećanja na zajedničku strast i navodi ga da se zapita je li ona jedina koja ga sad može spasiti.Pogledajte sve od autora: Townsend, Sue
Pogledajte sve od nakladnika: Mozaik knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Dječja i omladinska literatura / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno