A što sad?

Autor: Krizmanić, Mirjana
Šifra: 74-14-3
Godina izdanja: 2012

Puna knjižarska cijena: 110,00 kn

Naša cijena

75,00 kn

Vaša ušteda: 35,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 11,50 x 18,50 cm.
Opseg:  113 stranica.
Uvez: tvrdi, platneni.
Stanje knjige: knjiga kao nova!

Stručno popularna biblioteka.

Upute za suočavanje sa životnim nevoljama.


Knjiga Mirjane Krizmanić nudi praktične i brze upute za suočavanje s najtežim životnim nevoljama.

Ugledna hrvatska psihologinja i najprodavanija domaća autorica Mirjana Krizmanić u svojoj novoj knjizi „A što sad?“ uči nas kako da pronađemo snagu i uspješno savladamo izazove najtežih životnih trenutaka.

Svatko od nas u jednom se trenutku svoga života nađe u začaranom krugu negativnih misli kad se suoči s ozbiljnim životnim problemima i nesrećama - kad izgubi voljenu osobu, ostane bez posla, razboli se, kad ga napusti partner ili partnerica... Katkad se s nevoljama možemo nositi sami, no katkad nam ipak treba pomoć.

Kad nam je teško suočiti se s nekom situacijom, kad ne možemo svoj problem u potpunosti podijeliti s drugima, ni s prijateljima niti sa stručnjacima, koristit će nam „upute za nevolje“ profesorice Krizmanić - jednostavne afirmativne tvrdnje koje potrebno pažljivo pročitati, pa ih tada ponavljati sebi samima. One će nam pomoći da se lakše suočimo s problemima i potaknuti nas da se uspješnije prilagodimo situaciji u kojoj se nalazimo, pronađemo rješenje ili da jednostavno prihvatimo promjenu.

Ovaj priručnik poslužit će vam kao prva psihološka pomoć koju ćete uvijek moći imati uza se.

Mirjana Krizmanić, rođena i školovana u Zagrebu, gdje je na Filozofskom fakultetu završila jednopredmetnu psihologiju. Ondje je radila od 1960. do konca 2000., kada je umirovljena u trajnom zvanju redovnog profesora. Na Odsjeku za psihologiju trideset je godina vodila Katedru za kliničku psihologiju, na kojoj je uz Kliničku psihologiju predavala i kolegije Zdravstvena psihologija, Psihologija ometenih u razvoju i Psihologijsko savjetovanje. U svom znanstvenom radu bavila se konstrukcijom i izradom novih psihologijskih testova i upitnika te istraživanjima kvalitete življenja i smisla za humor. Objavila je i nekoliko knjiga iz popularne psihologije (Tkanje života, Život s različitima i U ljubavi i bez nje). Živi i radi u Zagrebu.

 Pogledajte sve od autora: Krizmanić, Mirjana
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / psihologija


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno