Mapilele, Marija: 100 bisera iz dječjih glava

Autor: Mapilele, Marija
Šifra: 1104-19-21
Izdavač: Sretno dijete, Zagreb
Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 14,00 x 20,00 cm.
Opseg: 114 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

O knjizi:

Koliko roditelja, toliko odgojnih stilova. No, svima je zajedničko jedno – svaki će se u “roku keks” sjetiti neke smiješne dogodovštine svoga djeteta i s ljubavlju je ispričati. Jedna od takvih je i Marija Mapilele, urednica portala www.sretnodijete.net i majka troje djece.

Svoju ljubav prema djeci i pisanju pretočila je u web portal za roditelje, zamijenivši tako pisano novinarstvo onim u kućnim papučama, a sve da bi više vremena mogla posvetiti  djeci, obitelji i mirnom životu na selu. Upravo u tom ozračju nastala je nedavno objavljena knjiga “100 bisera iz dječjih glava”.

“100 bisera iz dječjih glava” zbirka je stotinu autentičnih dječjh izjava, dogodovština, crtica… Počela sam ih zapisivati jer sam shvatila da su to male jezične, umne i stilske minijature i ako ih netko ne zapiše – zaboravit će se. Kao što fotograf ima potrebu ovjekovječiti trenutak fotografijom, ja sam željela zaustaviti trenutak svojim zapisom, kako bi smijeh trajao što duže. I uvijek nam se iznova vraćao – kaže Marija Mapilele, svakodnevno na izvoru inspiracije i nadahnuća – što od svoje djece, što od učenika osnovne škole u kojoj radi.
Pogledajte sve od autora: Mapilele, Marija
Pogledajte sve od nakladnika: Sretno dijete, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Dječja i omladinska literatura / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno